Добро пожаловать, Гость! [ Регистрация | Войтиrss

 

 

Sähkötupakka

  • Город: Gibsonia
  • Street: 4846 Stuart Street
  • Контактные телефоны: 724-449-6037
  • Включенный в список: 22.11.2015 15:11
  • Срок действия: Это объявление истекло

Описание

kirjoitusSe ei toisin sanoen myöskään roskaa ympäristöäsi. Toisaalta sähkötupakassa mikään ei pala, eli terva, häkä ja näin 50 tupakassa syöpää aiheuttavaa yhdistettä jäävät saamatta. Sähkötupakkaa käsitellään EU-parlamentissa syksyllä. Sähkötupakka-aloituspakkaus joten englanniksi «Starter kit» sisältää kaiken mitä tarvitset aloittaaksesi vapottelun. Sähkötupakka on suosittu siinä tämä onkin moderni ja jännittävä tapa röökata «tupakkaa».

Työterveyslaitos sekä THL ovat kovin selkeälinjaisesti esittäneet näkemyksensä sähkötupakan mahdollisesta haitallisuudesta ja ovat lähtökohtaisesti tämän käyttämisen rajoittamisen kannalla. Laadukkaita aloituspaketteja (starter kit) voi juuri nyt noin 60-80 eurolla postikuluineen esimerkiksi Englannista. Lavatubeen sopivat 18650 standardiakut ja heille sopivat akkurungot ilman jännitteensäätöä ovatkin melkein saman hintaisia, elikkä Lavatubessa jännitteen säätö onkin jopa ilmainen ominaisuus.

Fimea tiedotti marraskuussa 2010 tarkastaneensa kantaansa muovisten sähkötupakan nikotiinia sisältävien patruunoiden ja liuosten luokittelusta. Sähkötupakka onkin syöpäkäärylettä muistuttava härpäke, jonka sisäänhengittäessä muodostaa vesiliuoksen ja höyrystäjän vaikutuksesta savun tapaista savun kaltaista sekä saa aikaan tupakoimisen fiiliksen. Turussa toistakymmentä vuotta tupakkakauppaa pitänyt Mirtti avasi keväällä tupakkakaupan Tampereelle.

Tankiksi vai patruunaksi kutsutaan suukappaletta jonka pitää sisällään e-nestettä. Nimensä mukaan höyrystäjä lämmittää nestettä ja muuntaa sen höyryksi. Pääkaupunkiseudun ravintoloitsijat on vähän hämmentyneitä lisääntyneen sähkötupakoinnin tähden.

Mainitsin etusivulla että sähkötupakka on käytännössä halvempaa kuten oikea kessu. Lisätietoa: http://www.coopsumacllacta.com/?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=229997 Sähkötupakka on putkahtanut jäädäkseen, toivottavasti myöskin päättäjillä onkin viisautta nähdä tässäpä jutussa suuret mahdollisuudet. Tuotetta ei varsinaisesti mainosteta millään tavalla tupakoinnin vähentämiseen hyödyllisenä aineena, vain tän terveydelliset vaikutukset normaaliin tupakkaan ovatkin silti huomattavia.

Sanottakoon, niin että keuhkoahtaumatauti ja keuhkosyöpä on niitä, mihin tupakoitsijat kuolevat yleisimmin. Akku on suurin osa ja sen merkitys lie ilmiselvä. Käytössä Sähkötupakka historia käy melkein 80%:a halvemmaksi kuten klassinen kessu (laskettu sikäli, että tupakoija polttaa askin päivässä). Osat kiinnitetään toisiinsa kierteiden vaikutuksesta elikkä asennus onkin nopeaa. Myös jopa kaikki lentoyhtiöt kieltävät näiden käytön.

ID Объявления: 785651a2cfcbd4f

Оставить комментарий

Для того, чтобы узнать подробнее свяжитесь с автором объявления через эту форму.

Учетная карта клиента

Другие объявления автора: TarvoPrttl9

Более подробно об авторе TarvoPrttl9 »